U bent hier:

Door De Bomen (3-12j.)

+ 9 jaar

Film Theatervoorstelling Cursus of workshop Festival Creativiteit Tekst en muziektheater Figuren en poppentheater Animatie en kinderfilms

Met het familiefestival Door De Bomen geven we met z’n allen het startschot voor een nieuwe lente! De vijfde editie van deze groengeurende kinderkunstendag wordt een miraculeuze, curieuze en melodieuze namiddag rond de wonderlijke wereld van de natuur, het bos en het milieu.
Met het familiefestival Door De Bomen geven we met z’n allen het startschot voor een nieuwe lente! De vijfde editie van deze groengeurende kinderkunstendag wordt een miraculeuze, curieuze en melodieuze namiddag over de wonderlijke wereld van de natuur, het bos en het milieu. Een pittige dag boordevol verrassende voorstellingen, stoere animaties en beestige workshops. Laat je met het hele gezin onderdompelen in dit feeërieke natuuravontuur! Warm aanbevolen voor het hele gezin!

Alvast een voorsmaakje van enkele voorstellingen:

Boom (3-5j.) - Tal en TheeEen vogel. In een boom. In een bos. Zonder woorden vertelt BOOM het verhaal van een opgroeiende boom en een jonge vogel die zijn vlucht naar het zuiden mist. In een installatie vol systeempjes, projecties en live muziek worden we meegevoerd met de seizoenen. BOOM is een warm nest in een spannend bos.

De Tuin van de Walvis (5-10j.) - DE MAANDeze prachtvertelling van Toon Tellegen, over een walvis die een tuin op zijn rug wil, wordt door Beeldsmederij DE MAAN omgetoverd tot een totaalspektakel waarin audio, live figurenspel en beeldend theater elkaar afwisselen. 'De Tuin van de Walvis' werd bekroond met de Zilveren Griffel 2016.

Pakman (6-12j.) - Post uit HessdalenPAKMAN, een ritmische circusperformance, is een internationale festivalhit die zich afspeelt in de laadbak van een kleine vrachtwagen. PAKMAN leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, en dat 450 keer per dag. In PAKMAN ontmoeten de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer elkaar.En nog zoveel meer…

Bestel nu reeds een festivalpas en schrijf later (als eerste) in voor de vele activiteiten! Een festivalpas geeft recht op deelname aan alle activiteiten voor jouw leeftijd. Aankoop van een festivalpas in abonnement geeft voorrang in de keuze van activiteiten. 

Info

Waar Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 9+
Prijs
Basisprijs: 12.00 €; Abo3: 12.00 €; Abo6: 11.00 €; Abo10: 11.00 €; Abo6 tarief: 11.00 €; Abo10 tarief: 11.00 €; Keuze abo-6 tarief*: 11.00 €; Keuze abo-3 tarief*: 12.00 €; Keuze abo-10 tarief*: 11.00 €; Gezinsbond: 11.00 €; abo extra: 11.00 €
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links
Trefwoorden Festivals 2018 zonder 1000 Bru