U bent hier:

Duinen-Heide: Zomerkamp 1 'Terra Nova'

+ 6 jaar

Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE organiseert jeugdkampen voor 6 t.e.m. 15 jarigen, in de Ardennen. We verblijven in een vakantieheem in het dorpje Bellefontaine (tussen Dinant en Bouillon). Elk kamp heeft een eigen kampverhaal in het thema van de Ruimte. Geleerden hebben een leefbaar planeet ontdekt,. Er is een aparte aanpak voor min-12 jarigen en voor de plus-12 jarigen. Er wordt een autocar ingelegd
Bij Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE heb je een keuze uit 11 kampen van 11 dagen in de zomer en 7 dagen in de andere vakanties. Behalve het tentenkamp gaan alle kampen door in ons jeugdverblijfcentrum in Bellefontaine (de Ardennen).

Dit jaar is het algemeen verhalend kader De ruimte: 'A Space Odyssey". Elk kamp vertelt daarin een deelverhaal : voor het eerste zomerkamp is dat 'Terra Nova'. Geleerden hebben een leefbaar planeet ontdekt die op de Aarde lijkt.

De 6 tot 12-jarigen schrijven in voor een themakamp met een sfeervol eigen verhaal dat de rode draad vormt tussen alle activiteiten. We spelen in de bossen, gaan op stap, spetsen en ravotten in het water, bouwen kampen, trekken op speurtocht, … Het wordt reuze gezellig ! Verkleedkledij is meer dan welkom !
De 12 tot 16-jarigen kruipen in de huid van figuren uit een verhaal van een land, een werelddeel. Je wordt keer op keer op de proef gesteld in sport– en bosspelen, natuurtochten, oriëntatielopen, kaartlezen, exploraties, sjorren, een potje koken, een kampvuur, …We maken maximaal gebruik van de omgeving.

Wil je meer info, download het programmaboekje op onze website.
Deelnemers, jongeren dan 12 jaar, krijgen een fiscaal attest.
Een autocar brengt iedereen naar de kampplaats.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Jeugdheem te Bellefontaine - Vertrek Leuven
Bodartparking
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Leeftijd 6+
Prijs
Korting voor 2° kind of 2° kamp: 245 €.Inschrijving mogelijk via Vakantieparticipatie
€ 270,0
Reservaties
Organisatie Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw
Contact info@duinen-heide.be
Links
Trefwoorden Kamp, ardennen, Met overnachting, jeugdkamp, overnachting