U bent hier:

Escape room - Op zoek naar het Zwarte Goud

+ 8 jaar

Deze escaperoom brengt je terug naar een arbeiderswoning van zo’n 100 jaar geleden. Het is putje winter en het vriest. De steenkool om de kachel mee te verwarmen raakt uitgeput. Kan jij op tijd het 'zwarte goud' vinden? Of verkleum je tot op het bot…
De deur gaat dicht (maar niet op slot) en het spel begint. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je een uitweg zien te vinden. Slaag je er in om de kamer binnen de tijd te verlaten?
---
Deze activiteit kadert in de reeks Krokuskriebel-activiteiten in het MOT.
Aan de arbeid
Een hele week workshops en een doorlopend aanbod rond het thema van de industriële revolutie, dat is Krokuskriebels in het MOT. Denk jij bij de negentiende eeuw ook aan walmende fabrieksschoorstenen, kinderarbeid en bittere armoede?
Een grote technische vooruitgang gaat helaas hand in hand met slechte leef- en werkomstandigheden. De fabrieken produceren steeds meer en sneller, maar de mensen (ook kinderen) die er werken, kloppen lange dagen en lijden honger. Veel STOF om over na te denken dus, het wordt weer DRUK in het Museum!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar het MOT | Museum voor de Oudere Technieken
Guldendal 20
1850 Grimbergen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 februari 2021 tot 18 februari 2021
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
Organisatie het MOT | Museum voor de Oudere Technieken
Trefwoorden ook voor kinderen