U bent hier:

Expo ‘Cas en Kato hebben gezonde tanden’ Thema: mondverzorging/tandhygiëne

+ 3 jaar

‘Cas en Kato hebben gezonde tanden’ is een interactieve tentoonstelling rond mondhygiëne en mondgezondheid.
Je kan er terecht voor een kennismaking met alles wat te maken heeft met je tanden: hoe zien ze eruit, welke voeding is het beste, hoe kan je goed poetsen, wat doet de tandarts, enz. Wij willen graag helpen om kinderen bewust te maken van het belang van gezonde tanden. Daarom nodigen we je uit om deze tentoonstelling samen met je kind(eren) te bezoeken.
We hopen dat de kinderen veel plezier beleven aan het bezoek en dat ze flink hun tandjes zullen poetsen en gezond gaan eten.
De kleuters van de derde kleuterklas en de leerlingen van het 1ste en het 2de leerjaar kunnen de tentoonstelling samen met hun juf of meester bezoeken. Wie bieden hen ook een kant-en-klaar didactisch pakket met educatief materiaal om ook in de klas rond tandhygiëne te werken.
Toegang is gratis
Deze mooie tentoonstelling is gemaakt op initiatief van het Verbond der Vlaamse Tandartsen en gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap. Het verhaal van Cas en Kato en met de didactische materialen werden in 2015 ontwikkeld in het kader van Glimlachen.be en werd gefinancieerd door Vlaamse Overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Stedelijke Bibliotheek Beringen
Graaf van Loonstraat 2
3580 Beringen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 februari 2020 tot 14 februari 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact bibliotheek@beringen.be
011 45 08 10
Trefwoorden 3580bib, mondverzorging, tandhygiëne