U bent hier:

Expo Dino Adventure

+ 3 jaar

18 beoordelingen

Tentoonstelling Milieu en natuur

Op de expo zullen 50 reusachtige en levensechte dinosaurussen te zien zijn waarvan de grootste zelfs 23 meterlang is! De expo-bezoekers komen oog in oog te staan met een aantal van de bekendste dinosaurussen, waaronder natuurlijk de gevreesde T-rex. Ieder krijgt een eigen audioguide en kinderen doen mee aan speurtochten, doen onderzoeken in labo's , kunnen kennis opdoen over fossielen en nog meer!
Vanaf zondag 15 december tot en met 21 maart komt de prehistorie tot leven in het Centraal Station van Antwerpen.Op de expo zullen 50 reusachtige en levensechte dinosaurussen te zien zijn waarvan de grootste zelfs 23 meterlang is!
De expo-bezoekers komen oog in oog te staan met een aantal van de bekendste dinosaurussen, waaronder natuurlijk de gevreesde T-rex.
Volwassenen en kinderen krijgen ieder een eigen – gratis –audioguide voor de expo.
De kinderen worden bij binnenkomst ‘dino-ranger’ en doen mee aan een avontuurlijke speurtocht aan het eind waarvan ze een eigen dino-diploma ontvangen.
Er is een dino-lab, waar de kinderen samen dino-botten kunnen blootleggen, kennis kunnen opdoen over fossielen en nog een aantal andere dino-activiteiten kunnen ondernemen, terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een pintje in het dino-café.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Centraal Station Antwerpen
Kievitplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 december 2013 tot 21 maart 2014
Leeftijd 3+
Prijs
kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen van 4 t/m 18jaar €12,90, studenten/senioren €12,90, volwassenen € 14,90, familietickets €44,90
€ 12,9