U bent hier:

Expo: Kleurboel

+ 3 jaar

Ben jij tussen de 3 en 8 jaar? Dan is deze tentoonstelling voor jou. Kom met je familie, vriendjes of buren naar Kleurboel. In deze expo ontdek je de mooiste tekeningen uit de mooiste prentenboeken.
Kijk je ogen uit, verwonder je over de vele kleuren, of kruip – letterlijk! – in een tekening. Luister je liever? Geniet dan van voorgelezen verhalen, digitale prentenboeken of fundels
Trek daarna je avontuurlijke schoenen aan en ga op speurtocht in de wereld van het kinderboek. Ontdek hoe een boek gemaakt wordt of hoe een kinderboek in andere talen klinkt … Meer dan genoeg te doen dus!

De tentoonstelling is open van dinsdag tot en met zondag, van 10 tot 17 uur; tussen 1 november en 31 maart van dinsdag tot en met vrijdag, van 10 tot 17 uur en in het weekend van 13 tot 17 uur.

Omwille van de coronamaatregelen is reserveren verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Stadsmus
Guido Gezellestraat 2
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 september 2020 tot 3 januari 2021
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Het Stadsmus
Contact hetstadsmus@hasselt.be
Trefwoorden stadsmusexpos, stadsmusgezinnen, stadsmusactiviteiten, expovoorvisithasselt, UitinHasselt