U bent hier:

Expo Sebastiaan Van Doninck

+ 3 jaar

Tentoonstelling Literatuur

Tijdens de Jeugdboekenmaand viert bibliotheek Genk de vriendschap. Ze doen dat met een exclusieve tentoonstelling van illustrator Sebastiaan Van Doninck.
Vriendschap loopt als een rode draad door het werk van Sebastiaan. Het team van de jeugdafdeling stelde zelf een expo samen, ‘Dit is mijn vriend’. Een knipoog naar ‘Mijn steen’, het boek van auteur Elvis Peeters met tekeningen van Sebastiaan. Op de tentoonstelling zie je daarom een reeks originele illustraties uit dat boek. Sebastiaan toont ook originelen uit ‘Feest’, een van de drie boeken uit de geluksreeks van Leo Bormans, en uit ‘Kat: met hoofdletter K’ van auteur Siska Goeminne. Voorts kruip je kriskras door zijn ander werk aan de hand van prints en reproducties.
Wie het werk van Sebastiaan Van Doninck ontdekt, merkt dat hij in zijn typische stijl bijna altijd dieren tekent, en opvallend vaak vogels. De expo in de bib neemt je daarom mee naar een vogelkijkwand, compleet met boomstammen en nesten. Je kan zelfs door een echte verrekijker turen tot ver buiten de bib. Benieuwd wat je dan te zien krijgt? Rep je naar de jeugdafdeling van de bib!
Dit is mijn vriend - Jeugdboekenmaand 2019 - Expo Sebastiaan Van Doninck
1 maart tot 15 juni - Bibliotheek Genk

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Genk
Stadsplein 3
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 maart 2019 tot 15 juni 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Genk
Links
Trefwoorden 3600BIB