U bent hier:

Familieparcours: Ontdek Kasteel Beauvoorde met Ridder Arthur!

+ 6 jaar

23 beoordelingen

In Beauvoorde staat en prachtig kasteel. Daarin wordt het verhaal verteld van de merkwaardige edelman ‘Ridder’ Arthur Merghelynck, die er bijna 150 jaar geleden kwam wonen. Speciaal voor gezinnen met kinderen werd een boeiend familieparcours uitgestippeld, met bouwdozen, keukenrecepten, wapenschilden, zoekertjes, verkleedpartijen en … een crocketspel !
In Beauvoorde staat en prachtig kasteel. Daarin wordt het verhaal verteld van de merkwaardige edelman ‘Ridder’ Arthur Merghelynck, die er bijna 150 jaar geleden kwam wonen. Speciaal voor gezinnen met kinderen werd een boeiend familieparcours uitgestippeld, met bouwdozen, keukenrecepten, wapenschilden, zoekertjes, verkleedpartijen en … een cricketspel !
Tijdens de zomermaanden voorziet het kasteel nog een bijzonder pittig extraatje en kunnen de kinderen mee op speurtocht naar de gegeerde schatkist van Vlieg, die ergens op de kasteelsite veilig is weggestopt. Ga jij hem vinden?

Info

Waar Kasteel Beauvoorde
Wulveringemstraat 10
8630 Wulveringem

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
4 € voor Herita-leden Gratis voor kinderen onder de 6 jaar.Volwassen niet-Herita leden betalen 8 €.
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Kasteel Beauvoorde
Contact kasteel.beauvoorde@herita.be
Trefwoorden ook voor kinderen