U bent hier:

Familieparcours Vlieg! - Schatten van Vlieg M Museum

+ 5 jaar

Deze zomer klinkt bij M als muziek in de oren. Met het nieuwe familieparcours van Vlieg ontdek je als gezin de kunstwerken op een verrassend nieuwe manier.
Met als thema ‘klank en horen’ creëerde M een hoorspel dat kan beluisterd worden via de audioguide. Daarin ga je op ontdekkingstocht door M met Leopold Vanderkelen die je zijn museum toont. Aan de hand van opdrachten en tips worden jullie door ‘Neem je Tijd’, ‘Bewogen’, ‘Waanzin’, ‘De zeven sacramenten’ en ‘Alles voor de vorm’ geleid en kom je de verhalen van de kunstwerken te weten. Ontpop jullie tot tijdsreizigers en bezoek de M-collectie op een alternatieve manier! De opdrachten leiden tot het eindpunt waar een schat mét beloning op jullie wacht.

Meer info op mleuven.be

Het familieparcours 'Vlieg!' maakt deel uit van het programma ‘De zomer van 2020. Samen in Leuven’. Meer info op www.zomervan2020.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 juli 2020 tot 26 februari 2021
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Ouders/begeleiders: 12,00 €; M-bassadeurs & M-cenassen: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact +32 (0)16 27 29 29
Trefwoorden MLeuven, Kinderen, Gezinsparcours, familieparcours, Leuven, Museum, zomer3000, Bevestigd2020, gezin, ook voor kinderen

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.