U bent hier:

Familiepark De Sierk

18 beoordelingen

De Sierk is een thema-speelterrein waar je kinderen met diabolo's en eenwielers kunnen oefenen in een echte circustent. Je kinderen kunnen aan de trapezes bengelen en hun kunsten tonen op het touwlopersparcours. De Sierk is ook een plaats waar u met uw kinderen rust kunt vinden in het groen, waar u met uw kinderen leuks kunt beleven in de circuswoonwagens.
Familiepark De Sierk is enkel open tijdens de paas-, grote- en herfstvakantie. Buiten die vakantieperiodes kan je er enkel als groep (schoolreis, organisatie, ...) terecht.

Info

Links
Waar De sierk
Vosseslag 42
8420 Klemskerke

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Prijs
GROEPEN (vanaf 20 personen) die wensen te reserveren buiten de gewone openingsuren kiezen voormiddag (9u tot 13u), namiddag (13u tot 17u) of volledige dag.De prijs is 8 € per persoon voor een dagdeel, of 10 € voor een volledige dag.Begeleiding van groepen vanaf 20 personen mag gratis binnen.
€ 8,0
Trefwoorden Bevestigd2020