U bent hier:

Familiepark Harry Malter

+ 2 jaar

21 beoordelingen

Een recreatiepark voor gezinnen met kinderen van de kleuter- en lagere school. In het park kan men een ritje maken op een kameel of pony, van dichtbij kennismaken met exotische dieren, genieten van een circusshow, de kinderboerderij of zich uitleven op de deels overdekte speeltuin. Jaarlijks zijn er nieuwe attracties.
Familiepark Harry Malter te Heusden (Gent) is gelegen in een bosrijke natuuromgeving en reeds jaren een gevestigde waarde met attracties geschikt voor kinderen van het kleuter- en lager onderwijs.
Het dierenpark biedt een thuis aan 100 dieren.
Onze kinderboerderij is de ideale omgeving waar kleuters hun eerste contacten leggen met varkentjes, geiten en herten.
Bij de stokstaartjes heerst steeds een grote bedrijvigheid terwijl de wasberen liever luieren op de veranda’s van hun boomhutten.
Maak kennis met de nieuwsgierige bewoners van de tropische hal of maak je liever een ritje op een kameel of met de huifkar ?
Naast dieren biedt het familiepark ook tal van attracties zoals molens, een treintje of breng je liever een bezoekje aan de witoorpenseelaapjes en het spiegelhuis ?
Een teveel aan energie kunnen de kinderen kwijt op het jungle parcours of op de grote, deels overdekte speeltuin.

Familiepark Harry Malter biedt een gevarieerde daguitstap aan een democratische prijs en waar slecht weer geen spelbreker is !

Info

Links
Waar Familiepark Harry Malter
Bosheidestraat 15
9070 Heusden

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Leeftijd 2+
Prijs
Diverse tarieven en abo's op onze website.
€ 12,5
Contact info@harrymalter.be
+32 (0)9 252 22 56
Trefwoorden Kinderboerderij, Buitenspeeltuin, OpnieuwOpen, dierenpark, Bevestigd2020