U bent hier:

Familievoorstelling (5+) 'Ik zoek een woord' door Hans en Monique Hagen i.k.v. De Dag van het Woord

Ik zoek een woord – Hans & Monique Hagen – 5+
*gratis
Ik zoek een woord is een poëtisch programma voor kinderen van 5-10 jaar, vaders, moeders, opa’s en oma’s. Voor iedereen die houdt van spelen met taal. Met onder andere gedichten en liedjes uit Jij bent de liefste en Van mij en van jou.

Samen met het publiek gaan we op zoek naar woorden. Nieuwe woorden, oude woorden, rijmwoorden, vieze, malle en mooie woorden.

ik zoek een woord
een heel nieuw woord
een woord dat niemand kent
ik zoek een woord
dat zeggen wil
dat jij de liefste bent

uit: Jij bent de liefste - Querido

Monique Hagen is een Nederlandse schrijfster en presentatrice. Van 1988 tot 2003 presenteerde zij het populaire jeugdprogramma Het Klokhuis en ze schreef er ook teksten voor. Ze werkte ook mee aan Sesamstraat. Monique schreef 6 dichtbundels en twee prentenboeken. In 2016 kreeg ze de Zilveren Griffel voor de poëziebundel Nooit denk ik aan niets (2015) die ze samen met haar man Hans Hagen schreef.

Hans Hagen schreef samen met echtgenote Monique Hagen verschillende prentenboeken en een viertal dichtbundels. Voor zijn vele andere eigen werken werd hij veelvuldig bekroond met onder meer 6 x de Zilveren Griffel en in 2008 de Woutertje Pieterseprijs. Boeken van Hans Hagen zijn in elf landen en in dertien talen vertaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 1 februari 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CC het SPOOR Harelbeke
Contact tickets@cchetspoor.be
056 733 420
Trefwoorden cchetspoorall, cchetspooroverzicht, cchetspoorfamilie, ook voor kinderen, bibliotheekharelbeke