U bent hier:

Familievoorstelling Miss Wifi en Koebrev experimenteren

+ 4 jaar

Het is opendeurdag in het laboratorium van Miss Wifi, de directrice van een instituut waar wetenschappelijke experimenten worden uitgevoerd. Voor een uurtje mogen we toekijken naar de testen, onderzoekingen en experimenten, waarbij de vier elementen aan bod komen: aarde, water, vuur en lucht.
Miss Wifi heeft het plan opgevat om de eerste vrouw te zijn die naar de maan reist. Alle experimenten draaien daarrond. Is het mogelijk om naar de maan te reizen? Kunnen we duurzaam wonen op de maan? Groenten kweken? Vuur maken?
Zonder dat Miss Wifi het ziet, werkt Koebrev (Miss Wifi’s assistent, die heimelijk verliefd is op zijn bazin) aan zijn eigen proeven: een geniale uitvinding om raketten aan te drijven. Wanneer blijkt dat Miss Wifi kleurenblind is (een probleem dat ze lang heeft kunnen verstoppen) komt het hele maanproject op de helling te staan: iemand die geen kleuren kan onderscheiden, zal nooit slagen in het examen voor kosmonaut. Maar Koebrev heeft een oplossing bedacht...
Machteld en Danny Timmermans zijn al lang geen onbekenden meer; ze spelen op zeer regelmatige basis bij Ensemble Leporello en maken daarnaast deel uit van Het Ongerijmde.
Met Machteld Timmermans en Danny Timmermans
Tekst en regie Dirk Opstaele
Coproductie Ensemble Leporello en Cie des Mutants
In samenwerking met Gezinsbond Temse

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 januari 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; 65+: 9,00 €; abo/groep+12/Gezinsbond: 8,00 €; -26 jaar: 7,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Contact 03 710 12 71