U bent hier:

'Familieyoga' plezier voor het hele gezin!

Familieyoga is een cadeautje voor het hele gezin! We schuiven even onze drukke agenda langs de kant en maken echt tijd voor mekaar.
Familieyoga bestaat uit een combinatie van yogaspelletjes, rijmpjes, muziek, verhalen, lichaamshoudingen en allerlei speelse vormen van ontspanning. De lessen zijn gebaseerd op de rijke 40-jarige ervaring van Leen Demeulenaere, auteur van het Nelsons Yogaboek. Het is als vakantie voor je lijf én voor je hoofd, met het hele gezin. Niets moet, alles mag. Maar… met respect. Alles proberen en niks forceren.

De thema’s van de lessen zijn vrij in te vullen door de kinderen zelf en de ouders. Leen kan op die manier inspelen op wat je gezin nodig heeft.
Spelenderwijs komen we via de familieyoga tot diepe oplossingen die ook kunnen leiden tot betere leer- en thuissituaties. Vzw Kreakatau geeft kinderen de kans hun eigen innerlijke wereld te ontdekken.
Inschrijven voor de hele reeks (5 sessies).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Augustinessenklooster Romaanse Poort
Brusselsestraat 63
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 50,00 €; uitpass: 10,00 €
€ 50,0
Reservaties
Organisatie Huis van het Kind Leuven
Trefwoorden yoga, 3000online, ook voor kinderen