U bent hier:

FENIKS FESTIVAL - XS EDITION

+ 6 jaar

In het teken van Fair Saturday zet WALPURGIS op zaterdag 30 november de deuren van kunstenhuis deFENIKS opnieuw wijd open.
Fair Saturday is een wereldwijde beweging van kunstenaars en cultuurorganisaties die een verbindende, positieve sociale impact wil genereren op elke laatste zaterdag van november - de dag meteen na 'Black Friday', de hoogmis van het consumentisme.

- Bereid je voor op een dag vol workshops, ontmoetingen en (muziek)theatervoorstellingen. -

Als kleine zusje van het FENIKS FESTIVAL is deze XS EDITION niet alleen een platform voor enkele inspirerende jonge vrouwelijke artiesten die in Vlaanderen minder speelkansen krijgen, maar ook een feestje voor wie moeilijker de weg vindt naar cultuur.

Want iedereen mag bij ons gezien worden en wat is er mooier dan (muziek)theater om mensen met elkaar te verbinden?

>> PROGRAMMA: www.feniksfestival.be
>> Kansentarief mogelijk (!) via iris@walpurgis.be

TIP! Spaar wat euro's uit en combineer enkele voorstellingen met deze DISCOVERY-TICKETS:

>> Tickets voor kleine avonturiers:
Familieworkshop + Boom Toudou
€9 / €6 (sociaal tarief)
>> Tickets voor (meer) ervaren ontdekkingsreizigers:
My Gift To You + HOW TO BE (a feminist) + De Weg
€22 / €12 (sociaal tarief)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar deFENIKS
Deurneleitje 6
2640 Mortsel

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 30 november 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Familieaanbod (workshop / voorstelling): 5,00 €; Gesprek met makers 'Een nyeu liedeken': 0,00 €; Kortingstarief (26 jaar, 65+, cultuurkaart, sociale organisaties): 5,00 €; Fair Saturday Buffet grote portie: 10,00 €; Fair Saturday Buffet kleine portie: 8,00 €; Fair Saturday Buffet sociaal tarief: 5,00 €; Basistarief voorstelling 'De Weg': 10,00 €; "OMDAT-HET-KAN"-ticket: schenk een deel van een ticket voor wie het niet kan betalen: 2,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Walpurgis
Trefwoorden muziektheater, theater, familie, familievoorstelling kinderen, workshop, eten, avondbuffet, lunch, festival, Goed doel steunen, Multiculturaliteit, jongerentip