U bent hier:

Foto-zomerzoektocht 2020

Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Tracht de foto's te vinden, de vragen op te lossen en bezorg je wedstrijdformulier terug. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. We hebben een korte (4 km) en lange (18 km) voorzien. Twee keer plezier dus!
Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes). De korte route vertrekt op de parking van het sportcentrum te Nijlen. De lange route vertrekt aan het Kempens Diamantcentrum te Nijlen. Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur. En ook in de cafetaria van het sportcentrum (in de Gemeentestraat 36/A te Nijlen) kan je een deelnameformulier kopen. De cafetaria is alle dagen open vanaf 's middags tot 22 uur (zondag gesloten).

Info

Links
Waar Kempens Diamantcentrum
Spoorweglei 42
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 juni 2020 tot 21 september 2020
Prijs
Een deelnameformulier kost 3 euro. Het deelnameformulier is verkrijgbaar in het Kempens Diamantcentrum of in de cafetaria van het sportcentrum, tijdens de openingsuren.
€ 3,0
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Contact gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond , Bevestigd2020, sport, gezin