U bent hier:

Fred Delfgaauw (Nederland)

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Fred Delfgaauw (Nederland)
Paradijsvogels
U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als vreemde eenden, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En hebben ze misschien wel gelijk? Wie is hier nu gek? 

In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.

Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen. 


“Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken … Op fenomenale wijze vertolkt.”

– Theaterkrant.nl

“Fred Delfgaauw is een geboren verteller en een uitstekende poppenspeler. Toepasselijke muziekflarden … een perfecte belichting en mooi gemaakte poppen. Minimale middelen met een maximaal effect … een echte theatertovenaar.” – Haarlems Dagblad 

 


 

Info

Links
Waar Theaterzaal
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 maart 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 18,00; Vriendenprijs 19/20: € 14,00
€ 18,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Trefwoorden #BozeWolf, #theater, #ontdekker