U bent hier:

FroeFroe

1 beoordeling

Concert Pop en rock

FroeFroe
Killie Billie
Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar.RudyRUDY, de playmate van Billie, vindt het wel goed want WeekomWeek kinderen hebben toch een fijn leven. Alles dubbel, huizen, kadoo’s, en + vaders en + moeders, + oma’s en + opa’s.

Natuurlijk zijn de afspraken niet overal gelijk. Wat bij mama zus is moet bij papa zoos. Dat is soms vervelend en een beetje verwarrend ook, want papa wil een jongen en mama een meisje. Maar afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen papa’s en mama’s.

Kinderen zijn wat hun ouders willen. Als kind wil je maar één ding, dat papa en mama gelukkig zijn en vooral; terug samen. Enkel een bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je die in iemands ogen strooit wordt die op slag verliefd op de eerste die hij, of zij, ziet. Daar wil Billie vol voor gaan.“Elk verhaal heeft een begin, een midden en een einde, gelukkig niet noodzakelijk in die volgorde.” Tim BurtonKillie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten die je ademhappend achterlaten.

Info

Links
Waar Theaterzaal
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 15 november 2019
Prijs
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Trefwoorden #kleingrut, ook voor kinderen