U bent hier:

+++GEANNULEERD+++ FAMILIEVOORSTELLING - PETER HENS - ROOKIE COMEDY

+ 10 jaar

Theatervoorstelling Humor comedy

+++GEANNULEERD+++ Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-14 jaar én hun (groot)ouders!
Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.
Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit ‘Ik mag zijn zusje niet meer slaan’ en de opvolger ‘Ik mag mijn broertje niet meer bijten’.
Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Leden Gezinsbond en houders lerarenkaart genieten €1 reductie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Hof Ten Hemelrijk
Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 maart 2021
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 11,00 €; VVK kinderen: 10,00 €; VVK volwassenen: 11,00 €; Kassa volwassenen: 12,00 €
€ 11,0
Reservaties
Organisatie GC Hof ten Hemelrijk
Contact gc.info@opwijk.be
052 36 51 08
Trefwoorden websiteopwijk, familievoorstelling, humor, comedy, ook voor kinderen