U bent hier:

+++GEANNULEERD+++ FAMILIEVOORSTELLING - RICHARKEN

+ 4 jaar

+++GEANNULEERD+++ Voor deze bewerking van Shakespeares ‘Richard II’ regisseert Simon D’Huyvetter de krachtpaarden Michael Canto Minjauw, Bert Dobbelaere en Mats Vandroogenbroeck.
‘Richarken’ is een voorstelling die kinderen in aanraking brengt met het begrip ‘macht’. Geleidelijk aan worden ook de gevaren van zijn grenzeloze macht blootgelegd. Wat in het begin grappig oogt, wordt ook spannend en gevaarlijk.
Is klein Richarken eigenlijk wel een leuke jongen? Of lijkt dat alleen maar zo?
Richarken, manneken. Uw papa. De zwarte prins. Hij is heengegaan. Hij heeft zijn loodje gelegd. In de eeuwige jachtvelden is hij nu. Hij is gezwicht. Ten hemel opgestegen. Zijn kaarsje uitgeblazen. Om zeep. Geen olie meer in zijn lampke. Hij ademt nie meer.
Achter ’t hoekske verdwenen. Zo dood als een pier is hij. Hij heeft den pijp aan Maarten gegeven. Hij zal nooit, nooit, NOOIT geen commiskes niemeer doen.
Maar gij! Ge gaat al mogen doen wa ge wilt. Gij zijt den baas. Van ’t leger. Van alle grote mensen. En de dieren. En ook van alle kinderen. En de meiskes. Hé?

Stel nu dat je koning wordt van alles en iedereen, hoe zou jij het er dan vanaf brengen?

Leden Gezinsbond en houders lerarenkaart genieten €1 reductie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Hof Ten Hemelrijk
Kloosterstraat 7
1745 Opwijk

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 maart 2021
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 7,00 €; VVK kinderen: 6,00 €; VVK volwassenen: 8,00 €; Kassa volwassenen: 9,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie GC Hof ten Hemelrijk
Contact gc.info@opwijk.be
052 36 51 08
Trefwoorden websiteopwijk, familievoorstelling, ook voor kinderen