U bent hier:

Geannuleerd Paasvakantie 2020 bij speelpleinwerking Kerekewere!

+ 4 jaar

Kamp of vakantie Themakamp

Open speelaanbod
Vier keer per dag worden activiteiten aangeboden. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs worden aparte activiteiten voorzien. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren.
Leeftijd?
Kinderen die 4 jaar werden of worden in 2020 (zonder pamper) tot 15 jaar zijn welkom op onze werking.

Kostprijs
Je betaalt 6 euro per dag. Er wordt korting gegeven vanaf het 2e kind. Voor daguitstappen betaal je een meerprijs. Er wordt geen korting gegeven bij daguitstappen. In deze prijs is een verzekering lichamelijke ongevallen inbegrepen.
Kinderen met een UiTPAS aan kansentarief betalen slechts 20% van de dagprijs en de meerprijs bij daguitstappen.

Openingsuren
Je bent welkom van 7.30 tot 17.30 uur. Buiten deze uren is er geen opvang voorzien en draagt de speelpleinwerking ook geen verantwoordelijkheid.. Zorg dat je er zeker bent voor 9.00 uur en voor 13.30 uur want dan starten de activiteiten.
Om 16.00 uur stoppen de activiteiten, maar er is opvang voorzien tot 17.30 uur. Gedurende de werking zelf mogen de kinderen niet afgehaald worden. Vergeet je kind niet uit te schrijven als je ze ophaalt.
Wanneer we op uitstap gaan proberen we ook steeds tegen 16.00 uur terug te zijn aan de sporthal. Als we later terug zijn melden we dit zeker op voorhand.

Middagmaal
Ofwel kies je voor een warme maaltijd (3 euro, water en soep inbegrepen). Ofwel neem je je boterhammen mee (gratis soep). Voor een frisdrank betaal je 0.50 euro.

Wat neem je mee?
Kinderen kunnen tussen het spelen door een stuk fruit of koek eten en een drankje drinken. In de namiddag krijgen de kinderen een fruitsapje. Sportieve of speelkledij, zonnecrème en een pet zijn geen overbodige luxe bij mooi weer. Zet duidelijk de naam van je kind op alle kledij, zo gaat dit minder snel verloren. Vergeet niet dat kinderen zich tijdens het spelen wel eens vuil kunnen maken.

Hoe inschrijven?
Vanaf maandag 23 maart kan je inschrijven voor de paasvakantie via:
• het inschrijvingsformulier te vinden op de website van gemeente Deerlijk
• 056 77 73 19
• sportdienst, Vercruysse de Solartstraat 30
We vragen om zoveel mogelijk vooraf in te schrijven omdat dit de werking ten goede komt.
Voor deelname aan uitstappen moet je ten laatste 2 dagen voor de uitstap inschrijven. Hou rekening met beperkte busplaatsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sporthal Deerlijk
Vercruysse de Solartstraat 30
8540 Deerlijk

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 april 2020 tot 17 april 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Hele dag 2de kind: 5,00 €; Hele dag 3de kind: 4,50 €; Halve dag: 3,00 €; Halve dag 2de kind: 2,50 €; Halve dag 3de kind: 2,25 €; Hele dag 4de kind: 4,00 €; Halve dag 4de kind: 2,00 €
€ 6,0
Reservaties
  • Bel naar 056 77 73 19
Organisatie Jeugddienst Deerlijk
Contact aaron.nys@deerlijk.be