U bent hier:

GEANNULEERD: Sneeuwwitje, de musical - Deep Bridge

+ 4 jaar

Theatervoorstelling Musical

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?
De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en is understudy voor de Koningin.
Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauviller en Zoë Guisson vervolledigen de cast.
Adviesleeftijd: vanaf 4 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar cc Binder - Kollebloem
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 20 december 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 27,50 €
€ 27,5
Organisatie Deep Bridge
Contact vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
Trefwoorden uitinpuurssintamands, ccbinder, ccbinderPuurs, cc binder, CC Binder Puurs