U bent hier:

[GEANNULEERD] Voorleesuurtje in het Pluizenbollenbos

+ 4 jaar

Samen met basisschool De Dobbelsteen organiseert de bibliotheek van Kortrijk dit najaar voorleesuurtjes in open lucht. Op het domein van de school bevindt zich ‘Het Pluizenbollenbos’ waar houten bankjes in een kring wachten op luisterende oortjes.
Van september tot december kan je er elke maand genieten van een voorleesuurtje onder de blote hemel in het bos. (Bij slecht weer onder een afdak). Voor kinderen vanaf 4 jaar. Ook broertjes en/of zusjes zijn welkom.

Het eerste openlucht-voorleesmoment is op zaterdag 26 september. Noteer in je agenda ook 31 oktober, 21 november (voorleesweek) en 19 december.

Waar: GO! Basisschool De Dobbelsteen, Albrecht Rodenbachlaan 58, 8501 Heule. Verzamelen vanaf 10.15 uur in de straat 'Kransvijver' aan het groen poortje met bord: 'Hier groeit een groene school', aan de voorkant van school De Dobbelsteen. We wandelen samen naar het bosje voor het voorleesmoment.

maandelijks op zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur - gratis - vooraf inschrijven is niet nodig

Tip: breng je leukste zitkussentje mee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Het Pluizenbollenbos
Kransvijver
8501 Heule (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Centrale Bibliotheek Kortrijk
Contact 056/277500
Trefwoorden bibkortrijk, Jeugdkortrijk, Bevestigd2020