U bent hier:

GRENSGEVAL I.S.M. AIFOON - MURMUR (4+)

+ 4 jaar

Camiel zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Hij bedekt ze, dempt ze, deelt ze uit. Zo maakt hij live een acrobatische, bewegende geluidscompositie. Hij plakt speakers op zijn lijf, gaat de lucht in. Is hij een helikopter? Een zwerm spreeuwen? Een cocon? Of toch gewoon een zoekende mens? Hij hijst een krakende speaker op zijn rug en sleept als een slak over de grond.
Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap. Fluisterend, murmelend, brommend, morrend, kabbelend, klaterend, ruisend …

Na de succesvolle familievoorstelling Plock! (2017) gingen de makers van grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel de vloer op. Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen!

EXTRA | Anneleen Pruvoost die al heel wat creatieve ateliers in Wevelgem begeleidde, nodigt je na de voorstelling in de foyer uit voor een leuke doe-activiteit! Zij werkte speciaal bij deze voorstelling een gratis omkadering uit.

UiTPAS omruilvoordeel: kom gratis naar de voorstelling in ruil voor 24 UiTPASpunten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Guldenberg
Acaciastraat 1
8560 Wevelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie CC Wevelgem
Contact cultuurcentrum@wevelgem.be
056 433 495
Trefwoorden ccwevelgem, ccwevelgemoverzicht, ccwevelgemfamilie