U bent hier:

Guillaume Bottazzi - Free creations 2016

Tentoonstelling Schilderkunst

De galerij verheugt zich erop om het publiek uit te nodigen om heel mooie kunstwerken te bewonderen. De tentoonstelling presenteert recente creaties van de kunstenaar.Het publiek wordt gevraagd om deze werken zonder vooroordelen aan te voelen, naar eigen ritme, eigen bezinning, eigen cognitieve ervaring, maar ook naargelang onze persoonlijke behoeften, gevoelens en streven.
Guillaume Bottazzi - Free creations 2016, «Guillaume Bottazzi - Vrije Creaties 2016» is een persoonlijke persoonlijke tentoonstelling van de grafische kunstenaar Guillaume Bottazzi georganiseerd door de Artiscope galerij te Brussel. De galerij verheugt zich erop om het publiek uit te nodigen om heel mooie kunstwerken te bewonderen. De tentoonstelling presenteert recente creaties van de kunstenaar. De tentoonstelling bevat 12 schilderijen van 290cm x 190cm, tot de kleinste van 50cmx70cm. Ze zijn vervaardigd in fijn gips op canvas of met olie op ruw vlasdoek. Ze verrassen de toeschouwer door hun originaliteit en verfijnde makelij.
De tentoonstelling vertoont tevens een film over het proces dat de kunstenaar volgt om zijn werk in openbare ruimten te vervaardigen. Met deze documentairs reist het publiek naar Japan, Parijs en zelfs naar China…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Galerie Artiscope
Boulevard Saint-Michel 35
1040 Etterbeek

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 oktober 2016 tot 10 december 2016
Prijs gratis
Contact artiscope@artiscope.be
02 735 52 12