U bent hier:

Halloween in het Gentse belfort - VOLZET

+ 6 jaar

Het Gentse belfort opent op woensdag 31 oktober haar krakende toegangspoorten voor een huiveringwekkend Halloween-programma!
Deelnemertjes aan deze activiteit zullen verwelkomd worden in de Lakenhalle, waar hen een verhaal wordt voorgelezen over een akelige episode uit de geschiedenis van het belfort. Het koud zweet breekt ons nu al uit!

Na dit verhaal begint voor de kinderen een zoektocht in het belfort naar een aantal voorwerpen die de eeuwigdurende Halloweenvloek eindelijk zullen doen opheffen. Ze zijn maar beter op hun hoede, want in de schemerende kamers van het belfort schuilt het gevaar soms achter een klein hoekje! De dappere kinderen die hun angsten weten te overwinnen en de zoektocht tot een goed einde weten te brengen, krijgen uiteraard een beloning achteraf.

Op donderdag 31 oktober om 13:30 is het Gentse belfort het decor voor een griezelige zoektocht. Het Halloweenprogramma in het Gentse belfort is geschikt voor kindjes van 6 tot 12 jaar. De prijs bedraagt €5 voor elk kind dat deelneemt. De tickets die hier gekocht worden zijn enkel voor kinderen. Ouders en begeleiders die meegaan hebben geen ticket nodig, maar betalen het normale inkomtarief.

Info

Waar Belfort Gent
Sint-Baafsplein zn.
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Links