U bent hier:

Het Huispaleis: 't is het vliegen niet de vlucht

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

't Is het vliegen niet de vlucht is een voorstelling over wilskracht, over doorzetten maar vooral ook over solidariteit.
Voor iedereen met interesse in een theatervoorstelling waarin beleven centraal staat.
(!) Behoudens bijkomende Corona maatregelen van de overheid gaat de voorstelling op de vermelde datum door.
Het is belevingstheater en speciaal op maat gemaakt voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor kinderen (zonder beperking) tot zes jaar.
Met deze productie wil het huispaleis de doelgroep (mensen met een verstandelijke beperking) de boodschap meegeven dat ze de kracht in zich hebben om samen met anderen fantastische dingen te realiseren. Hoop in de vorm van een theatervoorstelling waarin beleven centraal staat.
Voor onze nieuwe productie werken we nauw met vzw Iona, een multifunctioneel centrum voor mensen met een verstandelijke beperking.
Reservatie mogelijk vanaf 29 augustus 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 4,00 €; kinderen kassa: 5,00 €; volwassenen vvk: 10,00 €; volwassenen kassa: 12,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z pas volw: 2,00 €; Z pas kinderen: 1,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie OC 't Waaigat
Trefwoorden solidariteit