U bent hier:

Het Laagland - Gewoon Held (8+)

+ 8 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Vier superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Verwacht je aan een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort. In Gewoon Held beleef je een superavontuur!

Een energieke en kleurrijke voorstelling waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort.

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. Gewone mensen, met normale krachten en normale gedachten. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles snapt: fantastisch! Niet alles kunt: super, man!

In Gewoon Held beleef je een superavontuur vol herkenbare gedachten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 12 januari 2019
Leeftijd 8+
Prijs € 6,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
Contact info@ccdeadelberg.be, reservaties@ccdeadelberg.be
Links