U bent hier:

Het Maïsdoolhof 2019

1 beoordeling

WAT?
Het maïsveld van boer Erik wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot een doolhof voor jong en oud. Ga op ontdekkingstocht in het groen, vind de juiste weg en leer ondertussen vanalles over de landbouw. Voor de kleinsten is er een zandbak. Bij het doolhof ontdek je dieren zoals konijntjes, kuikentjes, enz. die je kan knuffelen en als topattractie een koe die nog een kalfje moet krijgen.
Bovendien kan je er springen op een trampoline, slingeren aan een touw, spelen met hoepels, een hooiberg beklimmen en op de fiets een parcourtje door het maïsdoolhof afleggen. Er is ook een gezellig, deels overdekt terras.

Net zoals vorig jaar kan je deelnemen aan een wedstrijd. Vul de vragen correct in, breek je hoofd over de schiftingsvraag van dit jaar: ‘wanneer kalft de koe?’ en win o.a. een boerderijvakantie ter waarde van 200 euro of een andere leuke prijs!

Op vrijdag 9 augustus ontdek je het doolhof in het donker tijdens ‘Maïs by Night’ (vanaf 20 uur) met een sfeervol verlicht terras, een drankje, een hot-dog en toffe muziek.

WAAR?
Lindebosstraat

WANNEER?
Van 12 juli tot en met 1 september 2019,
elke dag van 10 tot 18 uur.

PRIJS?
3 euro per persoon (met Pieterpas of groepen van meer dan 10 personen: 2 euro per persoon)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Het Maïsdoolhof
Lindebosstraat
3990 Peer

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 juli 2019 tot 1 september 2019
Prijs
Basistarief: 3,00 €; Groepen vanaf 10 personen: 2,00 €; Pieterpas: 2,00 €
€ 3,0
Trefwoorden ook voor kinderen