U bent hier:

"Hey, ik ben oké!" Gratis kennismakingsworkshop sociale vaardigheden voor kinderen!

+ 6 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

In een leuk en veilig kader ontdekken onze kinderen spelenderwijs hoe ze zich wel in hun vel mogen voelen. We duiken in onze rijke Ankerpunt “magische”koffer en vinden daar spelletjes en verhalen, toneel, muziek, improvisaties, knutselmaterialen, die we inzetten om het doel van de workshop te bereiken.
Doel: te ervaren hoe het is jezelf graag te zien en je lekker in je vel te voelen, samen met anderen. Hoe je met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet kan gaan.

Samen beleven een fijne zondagvoormiddag. De workshop is een eerste proevertje. Wil je meer? Dan kan je inschrijven voor één van onze vakantieworkshops. Tijdens het schooljaar worden er ook op zaterdagnamiddagen workshops gegeven.

Terwijl de kinderen volop in actie zijn worden ouders en geïnteresseerden uitgenodigd om aan de hand van een powerpoint kennis te maken met de werking van Ankerpunt en geven we ook al heel wat tips mee. We sluiten af met een gezellige babbel bij een hapje en een drankje.

Inschrijven noodzakelijk. Aantal plaatsen beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ankerpunt
0ud - Heverleestraat 62 3001 Heverlee
3001 Heverlee (Leuven)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 mei 2019
Leeftijd 6+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Ankerpunt
Contact 0497/746899
Trefwoorden assertiviteit - opkomen voor jezelf - sociale vaar, gezin, week van de opvoeding 2019, sociale vaardigheidscursus, spel, cretativiteit, actieve ontspanning, welbevinden, zelfzorg, opvoeding