U bent hier:

Ice Skating Center Mechelen

1 beoordeling

Sportactiviteit Omnisport en andere

Deze nieuwe ijspiste zal de plaats bij uitstek zijn voor ijs- en winterpret voor Mechelen en omstreken. Wij bieden nagenoeg 7 dagen op 7 schaatsplezier voor jong en oud, voor scholen of verenigingen, voor (sport)clubs of federaties maar natuurlijk ook voor families of de individuele schaatser.
Naast de diverse vrije schaatsbeurten zullen er heel wat activiteiten plaatsvinden op deze nieuwe ijspiste waarbij zowel de recreatieve schaatser als de sportclubs aan bod zullen komen. Zowel ijshockeyers als kunstschaatsers zullen voortaan een nieuwe uitvalsbasis hebben. Met de nieuwe accommodatie kijken heel wat club en federaties uit om Vlaamse, Belgische of zelfs Internationale wedstrijden te laten plaatsvinden in de nieuwste ijspiste van het land.

Onze thuisclubs zijn Cold Play Sharks Mechelen en Kunstschaats Academie Hivernia Mechelen.

Info

Links
Waar Ice Skating Center Mechelen
Spuibeekstraat 1
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 5
€ 5,0
Organisatie Ice Skating Center Mechelen
Contact info@iscm.be
015 29 19 91
Trefwoorden ook voor kinderen, Ijsschaatshal, wijk__nekkerspoel, wijk__leest