U bent hier:

INDOOR SOCCER SUMMER INITIATION - ZAALVOETBAL ZOMERSTAGES

+ 11 jaar

In samenwerking en met de ondersteuning van de stad Vilvoorde, organiseert ZVC Vilvoorde voor het eerst een nieuw evenement bestaande uit initiatie zaalvoetbal onder vorm van zomerstages.
ZVC Vilvoorde voor dit project dat een Coronaproof-initiatief is een aanvraag ingediend bij de stad Vilvoorde tot erkenning. Zo zal voor elke week één leeftijdscategorie 1 bubbel vormen bestaande uit maximum 18 kinderen.
Het doel van deze zomer sportkampen is voornamelijk de jongeren van Vilvoorde kennis te laten maken met zaalvoetbal gedurende de zomervakantie. Het gaat dus voornamelijk om meisjes en jongens tussen 9 en 12 jaar die vandaag niet aangesloten zijn bij ZVC Vilvoorde of een andere club en die toch wensen de stap te zetten om deze zeer specifieke sport in groepsverband aan te leren. De kinderen zullen elke dag op een sociaal pedagogisch verantwoorde wijze begeleidt worden door 2 trainers/animators (met animatorenattest).
Dit jaar voorziet ZVC Vilvoorde 2 weken met zomerstages:
• De laatste week van juli: van 27 tot 31/07/2020 voor kinderen van 9 en 10 jaar
• En tenslotte de eerste week van augustus: van 3 tot 7/8/2020 voor kinderen van 11 en 12 jaar
Elke stagedag start stipt om 14u met zaalvoetbalinitiatie en eindigt om 18u. De zomerstages gaan door in de Sportaccommodatie HAZEWEIDE – Tulpenstraat z.n. – te 1800 Vilvoorde.
Hoeveel kost een inschrijving voor deelname aan de zomerstage?
ZVC Vilvoorde hecht veel belang aan sociale verrijking door het openstellen van dergelijke initiatieven aan alle jongeren van Vilvoorde die nog niet ingeschreven zijn in een club.
Daarom is besloten de toegang volledig gratis te maken. Wel dient elke deelnemer correct uitgerust te zijn (short, t-shirt, sokken, zaalvoetbalschoenen) en over voldoende water te beschikken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sportaccomodatie Hazeweide
Tulpenstraat z.n.
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 augustus 2020 tot 7 augustus 2020
Leeftijd 11+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie ZVC Vilvoorde Jeugd