U bent hier:

Introductieles zeilen

+ 8 jaar

Sportactiviteit Zwemmen en watersport

Altijd eens willen proberen, dat zeilen? Neem deel aan één van onze introductielessen zeilen in De Nekker (Mechelen). Je leert de basis in een groepsles van 3u. Je zal versteld staan van wat je allemaal hebt geleerd!! (Enkel geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar.)
Pelican School is een watersportschool waar je onder begeleiding van gediplomeerde monitoren kan leren windsurfen, zeilen, suppen en kitesurfen. De focus ligt op watersportkampen voor jongeren, maar iedereen kan ook lessen volgen of materiaal huren op één van onze drie locaties.

Windsurf-, zeil- en supschool De Nekker is gelegen aan het prachtige surfstrand in het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker in Mechelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 april 2020 tot 30 september 2020
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Reservaties
Organisatie pelican school
Contact info@pelicanschool.be
0473 62 99 16
Trefwoorden leren zeilen, Basistechnieken zeilen, cursus optimist, les optimist, de nekker, initiatie zeilen, introductieles zeilen, vakantiekampjes, bevestigd2020