U bent hier:

JEF festival 2020: Masterclass 3D-animatie

+ 9 jaar

Cursus of workshop Audiovisuele kunst

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven.
Zelf een figuur bedenken en meespelen in een korte animatie? Met de huidige technologie kan het! We gaan met een zelf getekend of in 3D gekleurd figuur aan de slag. De camera neemt je gezicht en stem op en vertaalt dit naar jouw zelfgemaakte personage. We experimenteren met 3D-personages en software die animatiestudio's gebruiken. Werk je personage af in de kunststijl die jij wil, en ziezo, klaar om aan vrienden en familie te tonen!

In Gent maakt deze masterclass deel uit van de krokusateliers in de Kopergietery.

De master: Hunsk

Hunsk is een Vlaamse Design studio die zich focust op (3D) content in al zijn facetten. Zowel video, printmedia als 3D-print komen aan bod bij deze jonge ondernemers. Zij leveren expertise en kwaliteitsvolle content aan zowel commercieel als maatschappelijk relevante projecten. (Recente realisaties zijn oa: TIKTAK content & VR in het ziekenhuis app).

Ouders kunnen tijdens de workshop even tot rust komen met een drankje in onze foyer. Neem zeker je eigen snack of drinken mee voor tijdens de masterclass.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cinema Lumière
Sint-Jacobsstraat 36
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 februari 2020
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Early Bird: 8,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie JEF
Contact festival@jeugdfilm.be
Trefwoorden masterclass, jeugdfilm, Jeugdfilmfestival, krokusvakantie