U bent hier:

JEF festival 2020: Masterclass video mapping

+ 3 jaar

Cursus of workshop Audiovisuele kunst

Ieder jaar kan je tijdens de krokusvakantie terecht op het JEF festival, hét festival voor jeugdfilm en audiovisueel experiment. Ontdek het zelf tijdens de krokusvakantie in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk. En ook in Roeselare en Leuven kan je tijdens de krokusvakantie één dag het JEF festival beleven
Wandel rond in je eigen tekening! Met de videomappingtechniek worden jouw tekeningen in het groot geprojecteerd. Een tekenaar begeleidt je stap voor stap bij het experimenteren met kleuren en vlakken. Samen maak je een visueel kunstwerk. Kom je mee kriebelen en wiebelen?

De masters: StudioPOC & MAXLab

In de voorstellingen en creaties van StudioPOC spelen vormgeving en technologie een cruciale rol. Vanuit een vormelijk idee of een technologisch onderzoek creëren zij multimediale performances die breken met de traditionele theateropstelling en die de bezoeker een bijzondere ervaring bezorgen.

MAXLab is het onderzoeksplatform van de afdeling Multimedia binnen Grafisch Ontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van AP Hogeschool.

Ouders kunnen tijdens de workshop even tot rust komen met een drankje in onze foyer. Neem zeker je eigen snack of drinken mee voor tijdens de masterclass.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cinema Lumière
Sint-Jacobsstraat 36
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 27 februari 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Early Bird: 8,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie JEF
Contact festival@jeugdfilm.be
Trefwoorden masterclass, jeugdfilm, Jeugdfilmfestival, krokusvakantie