U bent hier:

Jeugdtheater Kip met kop: Webbeding

+ 4 jaar

Het verhaal van een bijzondere vriendschap tussen een jongen en een spin.
Als ge met uzelf in de knoop zit, kunt ge u geen betere hulp indenken dan die van een huisgenoot die nooit in de knoop geraakt.
Wist ge dat spinnen ijdeltuiten zijn? Zeg tegen mevrouw de spin dat ze mooi is en ze weeft voor u het grootste en sterkste web. Daarmee kunt ge leuke dingen vangen en verveligaards. En als zo'n vriendin zich niet te fel opdirkt, kan ze u helpen om van de grootste bullebak de platste pannenkoek te maken.
Na de geslaagde samenwerking rond ‘Grasland’, slaan acteur Wim Van de Velde, kunstenaar Pieter De Decker en poppenmaakster Lutgart Bonnaerens opnieuw de poten in elkaar op zoek naar een uniek weefsel van beeld en beleving.
Spel: Wim Van de Velde
Illustraties en vormgeving: Pieter De Decker
Rekwisieten: Lutgart Bonnaerens
I.s.m. OC 't Waaigat te Zwijndrecht

(!) Behoudens bijkomende corona maatregelen van de overheid, kan deze voorstelling op de vermelde datum plaats vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 4,00 €; kassa kind: 5,00 €; vvk volw: 10,00 €; kassa volw: 12,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z pas volw: 2,00 €; Z pas kind: 1,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie OC 't Waaigat
Trefwoorden vriendschap, wim van de velde, Pieter De Decker, Lutgart Bonnaerens