U bent hier:

Jonge Helden kleuterspeelweek: Dolle Dino's

+ 4 jaar

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Lang geleden voordat er mensen waren, leefden er heel heel grote dieren op aarde… De dinosaurussen natuurlijk! Je had dino’s die planten aten, je had er die in de lucht vlogen of in het water leefden. Duik mee met ons in de wereld van de dinosaurussen, ga mee met ons op zoek naar al hun geheimen en wie weet word je er zelf nog een. Je kan alvast je dino-brul uitoefenen. RAAAUWR!
Dit fantastisch Jonge Helden-avontuur is vijf dagen lang spelen en genieten. Elke speeldag heeft een vaste structuur. De vaste activiteit begint om 9 uur en wordt afgerond om 16 uur. Deelnemers kunnen er wel al terecht van 8 uur ’s morgens, en ’s avonds worden er activiteiten voorzien tot 18 uur. Er wordt verwacht dat de deelnemers elke dag aanwezig zijn. Deze speelweek breng je zelf een lunchpakket mee, inclusief een halfelfje. Wij zorgen ervoor dat water de hele dag beschikbaar is en voorzien ook een vieruurtje.

Alle Jonge Helden-speelweken worden grondig voorbereid door een team van enthousiaste vrijwilligers en worden opgevolgd door beroepskrachten van Jonge Helden.

Heeft jouw kind op een manier baat bij wat extra begeleiding? Dan vragen wij dit bij de inschrijving aan te geven. Jonge Helden wil aan zo veel mogelijk kinderen de kans bieden om mee te gaan op kamp of deel te nemen aan de speelweken. Wij nemen in dat geval vooraf contact met jullie op, om te bekijken of en hoe we jouw kind tijdens deze week met de beste zorgen kunnen omringen.
Meer informatie kan je vinden op onze website: www.jongehelden.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sporthal basisschool Millen
Trinellestraat 10
3770 Millen (Riemst)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 85,00 €
€ 85,0
Organisatie Jonge Helden - Crefi vzw
Trefwoorden dinosaurussen, activiteit voor kleuters, Kinderspeelweek tijdens de vakantie, jonge helden, inclusieve speelpleinwerking