U bent hier:

'k Zag 2 beren...

+ 4 jaar

3 beoordelingen

Tentoonstelling Gezondheid en wellness

Kleuters en kinderen kunnen wel eens heel nieuwsgierig worden als de poes jongen krijgt of als het eigen gezinnetje uitbreiding neemt. Ze stellen dan heel wat vragen en als volwassene vind je niet altijd het gepaste antwoord. Wij hebben de oplossing in huis. Breng een bezoek aan de interactieve tentoonstelling 'k Zag 2 beren...Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
'k Zag 2 beren...

Een bereleuke tentoonstelling over seksualiteit en relaties voor kinderen.

Kleuters en kinderen kunnen wel eens heel nieuwsgierig worden als de poes jongen krijgt of als het eigen gezinnetje uitbreiding neemt. Ze stellen dan heel wat vragen en als volwassene vind je niet altijd het gepaste antwoord. De ene keer ben je niet volledig genoeg, de andere keer antwoord je te uitgebreid.
Wij hebben de oplossing in huis. Breng een bezoek aan de interactieve tentoonstelling 'k Zag 2 beren... In die tentoonstelling worden op een speelse manier 4 grote thema's behandeld: lichaam, voortplanting, seksualiteit en relaties.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De wereld van Kina: het Huis
Sint-Pietersplein 14
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - vrijdag van9:00tot17:00
  • Zondag van14:00tot17:30
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Niet-Gentenaar: 5,00 €; Gentenaar: 2,00 €; Niet-Gentenaar UiTPAS kansentarief: 1,00 €; Gentenaar UiTPAS kansentarief: 0,40 €
€ 5,0
Organisatie De wereld van Kina: het Huis
Contact kinahuis@stad.gent
+32 9 3236250
Links
Trefwoorden wijk__binnenstad