U bent hier:

Kamp Watergames & Beachfun in De Lilse Bergen (Lille) - PELICANSCHOOL.BE

+ 6 jaar

Kamp of vakantie Omnisport en andere

“Doe vertrouwen op in het water en beleef pure FUN op het strand!”
Speel je graag in het water en op het strand? Dan is Watergames & Beachfun het kamp voor jou! Tijdens dit kamp ga je een halve dag Watergames doen en een halve dag activiteiten op het strand (Beachfun). Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watergames

Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen! Hieronder een overzicht:

Het Grote Pelican Ganzenbord Spel
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

Dobbelspel H2O
Werp met een grote dobbelsteen en voer de opdrachtjes in het water zo snel mogelijk uit in een klein team. Je moet bijvoorbeeld 20 bommetjes uitvoeren vanop het eiland. Wie heeft als eerste alle proeven kunnen afleggen?

Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!

Peddelen
Op de knieën leer je peddelen op een klein surfboard. Wie waagt het om ook rechtstaand te peddelen? Lukt dat? Dan leren we je ook de basistechnieken van de allernieuwste en super populaire watersport SUP (Standup Paddle Surfen)!

King of the lake
In een oriëntatie challenge zal jij met jouw team verschillende opdrachten moeten oplossen die verspreid zijn over de vijver door gebruik te maken van een surfboard of bootje. Wie als eerste alle opdrachten kan uitvoeren wordt de King of the lake!

Waterspeeltuin
Zowel in het domein De Nekker als in de Lilse Bergen beschikt men over een grote waterspeeltuin. Leef je helemaal uit op de verschillende speeltuigen.

Kraak de piratenkoffer
Een koffer gevuld met een leuke verassing is afgesloten met een groot slot. Om de code van het slot te ontcijferen moet je op zoek naar de verschillende nummers over heel de vijver. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking met je team. Veel succes!

Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.

Water classics
Een variatie op de klassieke spelen als ‘schipper mag ik overvaren’ of ‘123 piano’ in of op het water.

Scuba oriëntation
Je krijgt een eigen snorkel, duikbril en zwemvliezen. In het ondiepe water moet je al snorkelend op zoek gaan naar verschillende cijfers en letters om zo een raadsel op te lossen. Wie wordt de Scuba King van het kamp?


Beachfun

Leef je helemaal uit met je voetjes in het zand tijdens onze supercoole strandspelen! Hieronder een greep uit onze beachfun-activiteiten voor dit kamp:

Spel zonder grenzen, beach edition
Je daagt de tegenpartij uit in verschillende proeven.

Waterspelen
Op het strand speel je verschillende spelletjes waarbij je nat kunt worden.

Trektouw contest, beach style
Met de blote voetjes in het zand proberen de tegenpartij over de lijn te krijgen door zo hard mogelijk aan een groot touw te trekken met jouw team.

Limbo at the beach
Met je rug naar het zand onder een lat doorlopen. Ben jij flexibel genoeg?

Beach Kubb
Werp de blokken van de tegenstanders om en neem zo de koning te grazen.


We starten tijdens dit kamp op maandagvoormiddag met een zwemtestje in het zwemgedeelte van de vijver. Zo zijn we zeker dat alle deelnemers voldoende zwemkwaliteiten bezitten. Verder kijken we er zeer streng op toe dat alle deelnemers te allen tijde een zwemvest dragen tijdens de wateractiviteiten!

Schrijf je in voor dit kamp en leef je helemaal uit in het water en op het strand!

De lessen gaan door van 9.30u tot 15.30u. GRATIS VOORBEWAKING VANAF 8u! GRATIS NABEWAKING TOT 17u!

INBEGREPEN
Materieel windsurfen en SUP; Wetsuit en zwemvest; Monitor; Inkom De Nekker of De Lilse Bergen; Verzekering; Internationaal en nationaal erkende surfpaspoort;

Een Pelican watersportkamp is uniek in zijn genre en super georganiseerd! Ah ja, en waarom dan?

ONZE MONITOREN ZIJN PROFESSIONALS
Bijna al onze monitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en beschikken dus over een pedagogische achtergrond. In geen enkele andere watersportschool in Vlaanderen werken zo veel leerkrachten L.O. als bij Pelican. Al onze monitoren volgen daarenboven verplicht een interne opleiding.

ONZE KAMPEN ZIJN VEILIG Al onze cursisten dragen te allen tijde verplicht een zwemvest. Geen enkele deelnemer zal het koud hebben aangezien wij voor iedereen lange wetsuits voorzien. Er is steeds minstens 1 persoon aanwezig met een diploma Redder. Er ligt altijd een motorboot in het water. Rond de schroef van al onze motorboten is een veiligheidskooi gemonteerd. Voor deelname aan onze kampen moet men 200 m kunnen zwemmen (zwembrevet of verklaring op eer van de ouders) Bij twijfel of jouw kind voldoende kan zwemmen kan je een gratis zwemtestje laten afnemen door onze monitor.Vraag hier een zwemtestje aan. Het kamp ‘Watergames & Beachfun’ (vanaf 6 jaar) start op maandagvoormiddag steeds met een zwemtest om zeker te zijn dat alle deelnemers voldoende zwemkwaliteiten bezitten. Al onze cursisten zijn verzekerd in lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

DE INHOUD VAN ONZE KAMPEN IS UNIEK
Kinderen willen graag iets bijleren, maar vooral ook veel plezier maken. Het is tenslotte vakantie! Daarom hebben wij met ons team van L.O. leerkrachten een reeks superleuke watergames ontwikkeld die enkel in onze school te vinden zijn. Wij willen dat alle deelnemers het gevoel hebben dat zij op reis zijn en ze de tijd van hun leven bezorgen!

ONZE KAMPEN ZIJN PRAKTISCH EN TRANSPARANT
Wij voorzien gratis voor- en nabewaking op alle onze kampen. Voorbewaking van 8u tot 9.30u en nabewaking van 15.30u tot 17u. Een week voor aanvang van het kamp ontvangt elke deelnemer een voucher met alle praktische info. Op de webpagina van het kamp kan je het volledige programma terugvinden. Tijdens elk kamp worden er foto’s genomen die binnen de week op onze facebookpagina verschijnen. Je kan alvast onze pagina liken zodat je op de hoogte blijft!

KIJK OP ONZE WEBSITE WWW.PELICANSCHOOL.BE VOOR MEER INFO EN FOTO'S!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Lilse Bergen
Strandweg 6
2275 Gierle (Lille)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 5 juli 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 169,00 €
€ 169,0
Reservaties
Organisatie pelican school
Contact info@pelicanschool.be
0473 62 99 16
Links
Trefwoorden Zonder overnachting