U bent hier:

Kangatraining Reeks van 8 lessen

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ❤️👌 Kangatraining is jouw ideale postnatale training met fitness en danselementen!
Samen met je kindje te trainen en werken aan het herstel van je lichaam is gewoon TOP!
Jij wordt fit terwijl je kindje in de drager (of draagdoek) zit.

Tijdens deze reeks ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Het is bijzonder belangrijk voor ons dat alle "Kangababy's" fijn en veilig gedragen worden tijdens Kangatraining®:
- goed ondersteund
- in "M" positie
- licht geronde rug van de baby
- beschermd tegens optische overstimulatie
- comfortabel in de drager
Daarom ben ik ook gecertificeerd draagconsulente bij Die Trageschule Dresden. Ik kan je dus perfect vertellen wanneer je baby veilig in de drager zit.

Heb je geen drager of draagzak? Geen nood - deze kun je kosteloos lenen tijdens de cursus. Maar laat het wel even weten.

LET´S KANGA
Muziek uit je tienertijd, salsamuziek maar ook hits van vandaag zorgen voor de juiste stemming.

Om de fysieke veranderingen te voelen en te zien is het belangrijk dat je naast de Kangatraining® les, twee keer per week met de DVD thuis traint (€20, niet inbegrepen in de cursusprijs).

WANNEER KAN JE BEGINNEN?
Zodra je je postnatale check up hebt gehad bij je vroedvrouw of gynaecoloog (6-10 weken na de bevalling, 12 weken bij keizersnede) en groen licht heb gekregen om weer te mogen sporten, ben je hartelijk welkom bij Kangatraining®!

LESSENREEKS van 8 LESSEN
Deze lessenreeks is bedoeld voor alle mama's die graag terug willen sporten én graag iets samen met hun baby doen. Het is veilig. Het is aangepast aan mama en baby. En het belangrijkste van allemaal: Het is héél leuk!

Lesdata van deze reeks:
03.11 | 10.11 | 17.11 | 24.11 | 01.12 | 08.12 | 15.12 | 22.12
De lessen vinden plaats op zondagvoormiddag, telkens van 10:00u tot 11:00u. Wees ruim op tijd aanwezig, zodat je je kindje nog kan voeden 15 min voor de les. Zo kunnen we genieten van blije baby's. De zaal opent vanaf 9:30u.

Een reeks van 8 lessen kost €105.
Inschrijven is noodzakelijk en doe je via de internationale Kangatraining website: https://kangatraining.be/be_nl/instructor/SaraStappers/booking/1413
Je ontvangt daarna een e-mail met daarin een link naar de website van Het Buidelkonijn om daar af te rekenen. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Kangatraining® houdt rekening met een aantal veel voorkomende klachten na de bevalling, zoals: bekkenpijn, rectus diastase, carpaal tunnel syndroom, knie- of rugpijn, ... Bij inschrijving zal je dan ook een medische vragenlijst ontvangen. Het is belangrijk deze zo waarheidsgetrouw mogelijk in te vullen, zodat ik je - indien nodig - aangepaste oefeningen kan geven.

MATERIAAL
Beenwarmers en een passende draagzak kan je kosteloos lenen tijdens de les. Heb je graag je eigen materiaal? Dan kan je dat
aankopen bij Het Buidelkonijn.
Indien je je eigen draagsysteem meebrengt, checken we voor de les of het geschikt is voor Kangatraining®.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stedelijke Sporthal
B.L. Pussemiersstraat 157
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 november 2019 tot 22 december 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Het Buidelkonijn
Contact sara@kangatraining.be
Trefwoorden Kangatraining, gezinssport, Sporten met baby, sporten met kinderen, postnatale workout, noDanspunt, Uit met Vlieg Eeklo, uit met vlieg, activiteit met baby, acitiviteit voor baby, activiteit baby, Activiteit met je baby, baby, babyfitness, fitness, mama, fitmom, postnataal, postnatale cursus, Draag en dans, draagdoek, Draagdoekdansen, draagdoekdans, advies over babydragen, baby en peuter dragen, babydragen, workshop babydragen