U bent hier:

Kapitein Winokio: Berenconcerten met Selah Pooh, Isolde Lasoen, Jean Blaute & Stefaan Degand SOLD OUT

+ 4 jaar

1 beoordeling

Concert Amusementsmuziek

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Om problemen aan de ingang van AB te vermijden, willen we er graag op wijzen dat elk kind een betalend ticket nodig heeft om toegang te krijgen tot de voorstelling. We verwijzen hiervoor graag naar ons huisreglement, daarin staat dat elk kind (ook jonger dan 12 jaar) een ticket moet hebben voor een zittende voorstelling in het AB Theater.
Deze 10de (!) editie van de Berenconcerten blinkt extra hard, want behalve het dek van het schip, poetsen Kapitein Winokio, Mevrouw De Poes, De Matrozen én AB ook hun glimmende schoenen op voor de rode loper. En die roder loper is meer dan terecht, want tijdens de afgelopen edities passeerden indrukwekkende (al dan niet muzikale) guests de revue die zich perfect acclimatiseerden in De Wondere Wereld van Kapitein Winokio. Keer op keer waren het hartverwarmende voorstellingen met De Matrozen als gedroomde backing band waar élke Belgisch frontman/frontvrouw van droomt hen in te lijven.

Tijdens deze 10de editie zal Kapitein Winokio bovendien alle (!) AB records breken. Zo zal onze favoriete Kapitein officieel zijn 60ste (!) Berenshow spelen, wat een Absoluut AB-record is. Geen enkele andere artiest speelde ooit zó veel shows op het legendarische AB podium. En De Kampioenen? Die blijven massaal komen, want zo overschrijden we tijdens deze editie de kaap van 40.000 (!) bezoekers. Kortom: hier wordt geschiedenis geschreven! En dat allemaal dankzij muziek, liefde en dankzij u!

Opvallende guests dit jaar: begenadigd acteur Stefan Degand - die met zijn baritonstem tevens zijn eerste stappen in de Vlaamse Opera zette – en de fenomenale trommelaarster Isolde Lasoen. En, oh! Wie zou die illustere bekende Selah Pooh dan wel niet zijn?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 30 december 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 21,00 €; Voorverkoop: 22,00 €
€ 21,0
Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Trefwoorden ook voor kinderen