U bent hier:

Kidsproof familiedag | Film Fest Gent

+ 6 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Film Fest Gent verwelkomt jong en oud op de tweede editie van Kidsproof Familiedag. Op zondag 18 oktober is het cinemadag voor jou en jouw kinderen, neefjes, nichtjes en iedereen tussen 1 en 111 (al moedigen we 112-jarigen zeker aan!). Welk weer Frank of Sabine ook voorspelt, je zit goed in Vooruit voor twee topfilms.
Om 10u ontsnap je samen met je gezelschap aan nazi’s die je op de hielen zitten in de Noorse bossen. Op de vlucht is een oorlogsthriller op kindermaat waarin vier kinderen het hazenpad kiezen vooraleer twee van hen gedeporteerd worden. Klein of groot, onbewogen zal het je niet laten. Zakdoek in de aanslag.
Na de tocht van vier Noorse kinderen op de vlucht is de tijd rijp om opnieuw door de Noorse natuur te trekken. Om 14u kan iedereen zich opwarmen aan Zussen, het lieflijke en inspirerende avontuur van twee Noorse zusjes die hun papa moeten redden. Het belooft een spannende boswandeling te worden met een superheld in wording! De twee hoofdrolspelertjes zijn in het echte leven ook zusjes. Wist je dat hun ouders de film zelf schreven en regisseerden? Van een filmfamilie gesproken!

Info

Links
Waar Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 oktober 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Reductietarief: 8,00 €
€ 9,0
Organisatie Film Fest Gent (vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen)
Trefwoorden film, familiedag, jong en oud, kinderen