U bent hier:

Kinderboerderij De Lenspolder

21 beoordelingen

Kinderen opnieuw in aanraking laten komen met het boerderijleven. Ze landbouwproducten laten ontdekken en verwerken en ze ook de kans geven om dieren in levenden lijve te bekijken en aan te raken.
Dat is de opdracht die de Kinderboerderij ‘De Lenspolder’ doorheen de 4 seizoenen tracht waar te maken. De boerderij beschikt over een erf met rondscharrelend pluimvee, konijnen, een vijver met verschillende eenden soorten, en een weide met enkele grotere boerderijdieren.
Bovendien organiseert ‘De Lenspolder’ in de 2 bio-lokalen een ruim aanbod aan educatieve activiteiten, gaande van ‘brood bakken’ tot ‘zelf papier maken’ en ‘milieubeheer’ (op aanvraag voor groepen en scholen).

Tijdens de schoolvakanties organiseert Kinderboerderij 'De Lenspolder' ook een aantal activiteiten, hetzij op de boerderij, of op het strand waar kinderen individueel kunnen voor inschrijven. Hou daarvoor de evenementenkalender in de gaten.

Wanneer:
01/04 – 15/09 dagelijks van 10u tot 18u
16/09 – 31/03 dagelijks van 10u tot 17u
24/12 – 02/01 gesloten

Cafetaria in de schoolvakanties elke dag geopend. Picknick voor groepen dient gereserveerd te worden op het nummer 0476 59 65 32

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kinderboerderij De Lenspolder
Elf Juliwijk 6A
8620 Nieuwpoort

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Maandag - zondag van10:00tot18:00
Prijs gratis
Reservaties
  • Bel naar 058 23 69 86
Organisatie Kinderboerderij De Lenspolder
Contact kinderboerderij@nieuwpoort.be
Trefwoorden ook voor kinderen, Kinderboerderij, Bevestigd2020