U bent hier:

Kinderkasteel

+ 3 jaar

1 beoordeling

Concert Theatervoorstelling Volkssporten Mime en bewegingstheater Figuren en poppentheater

Ridders en prinsessen zijn ook dit jaar de baas in en rond kasteel Bouckenborgh. Zin om weer een hele namiddag te dansen, kijken, spelen, zingen, proeven en ruiken? Kom dan met het hele gezin genieten van de spectaculaire kindervoorstellingen, knotsgekke workshops, lekkere pannenkoeken en veel meer.
Op zondag 27 mei zijn ridders en prinsessen opnieuw de baas in en rond kasteel Bouckenborgh. De hele namiddag wordt er geravot en gesnoept, geknutseld en gedanst. Van in de kleinste kamertjes van het kasteel tot onder de bomen van het park, overal is er theater, circus en muziek. Verschillende gezelschappen spelen de hele namiddag korte voorstellingen zodat er geen tijd is voor verveling.

Er komt een slagveld met ridderspelen, een knutselatelier en een kleuterspeelhoek. In een gezellige caravan wordt er voorgelezen en in de kinderdisco gaat iedereen uit de bol. Er zijn knotsgekke workshops en andere leuke activiteiten voor alle leeftijden. En wie niet tevreden is over zijn looks, kan zich in een handomdraai laten omtoveren door het make-overteam. Met een spectaculaire show sluiten we het kinderfeest af. En dan zijn er nog al die bijzonder verrassingen waar we nu nog niks over mogen zeggen…

=> Kleur deze tekening in en breng ze mee. In ruil krijg je een gratis ijsje.
=> Kom verkleed, tem de draak en maak er mee een groot feest van.
=> Alle activiteiten zijn gratis en je hoeft niet in te schrijven. Voor al dit leuks krijgt het cultuurcentrum de hulp van de jeugddienst.

Info

Waar Bouckenborghpark
Bredabaan 555
2170 Merksem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 3+
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
Trefwoorden kinderkasteel