U bent hier:

Kinderspeeldag 2020 (AFGELAST)

+ 3 jaar

Hoera hoera hoera! Kinderen baas in Kortenberg, want op zondagnamiddag 27 september staat een hoogdag voor kinderen gepland: de eerste editie van de Kinderspeeldag!
De dienst Jeugd stak samen met de kinderen van de Kindergemeenteraad de koppen bij elkaar en brainstormde over een leuke kindernamiddag. Heb je dus zin in een namiddag springkastelen, workshops en animatie?
Dan ontvangt de Kindergemeenteraad je met open armen op de Kinderspeeldag! Trek je mama, papa, oma, opa, broer of zus dus aan de mouw en kom mee spelen! Tot dan!
UPDATE: De Kinderspeeldag op zondag 27 september aan de scoutsterreinen is volzet. Er werd echter een extra tijdsslot gecreëerd waardoor er nu ook van 10 tot 12 u. gespeeld kan worden, hoera!! Schrijf je dus snel in als je zin hebt om in de voormiddag te komen ravotten, springen, spelen... Zowel kinderen als begeleiders dienen zich in te schrijven. Dit kan via de link hieronder.

Zondag 27 september van 10 tot 17 u.
Geboortejaren 2008 - 2016
Scoutslokalen Kortenberg, Colombastraat 33, Kortenberg
Kosteloos
Kinderen dienen vergezeld te zijn van een volwassene
Inschrijven is verplicht en kan via https://kortenberg.kwandoo.com/ticketingActivity/subscribe/54512
Begeleiders dienen zich ook in te schrijven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Scoutslokalen Kortenberg
Colombastraat 33
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 september 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Dienst Jeugd
Contact jeugd@kortenberg.be
02 755 30 70