U bent hier:

kinderyoga, kleuteryoga en puberyoga

+ 4 jaar

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Bewegen en lichaamswerk is ontzettend belangrijk voor het verwerken van emoties. Door yoga te oefenen merk je hoe je lichaam voelt en word je ook bewust van emoties die van invloed zijn op je lichaam.
Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel, waarbij ontspanning en plezier voorop staat. Door te voelen, te ervaren en ontdekken gaan we op een speelse manier om met het lichaam en emoties. Het gaat niet om de techniek of prestatie. Kinderyoga maakt dat kinderen bewuster worden van zichzelf, ze ontwikkelen een krachtiger en flexibeler lichaam. Ook verhoogt kinderyoga hun concentratie en reactievermogen.

Naast bewegen gaan we ook tekenen, zingen, filosoferen en creatief aan de slag met de kinderen om normen en waarden aan te leren die de basis voor yoga zijn. Zo leren ze sociale vaardigheden op een speelse manier. Er wordt veel gewerkt met thema’s die de kinderen per leeftijd ook aanspreken.

Ieder schooljaar bieden we buiten de schoolvakanties yogareeksen aan voor kleuters 4-6 jaar, kids 7- 11 jaar en pubers 12+. Deze reeksen gaan wekelijks door op de woensdagmiddag en duren een uur. Het rooster met nieuwe aanvangstijden staat op onze website en op de bijgevoegde afbeelding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Dit kan jij wel!
Diagorasstraat 9
8510 Marke (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 februari 2019 tot 19 juni 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Organisatie vzw Dit kan jij wel!
Contact daphne@ditkanjijwel.be
0484-739007