U bent hier:

Klein Engelandhoeve

1 beoordeling

Het project Klein Engelandhoeve is een samenwerking tussen de Stad Turnhout en ’t Trefpunt Toreke, met ondersteuning van verschillende partners zoals Aas+ vzw, Natuurpunt Turnhout, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete, het Agentschap voor Natuur en Bos, de Vlaamse Landmaatschappij, Rurant,…
In het project staan het bezoekerscentrum voor het Turnhouts Vennengebied en de vakantieruimten (Toerisme voor Allen) centraal. De Klein Engelandhoeve is het ideale vertrekpunt voor de verkenning van het Turnhouts Vennengebied, een prachtig natuurgebied van meer dan 200ha dat erkend is op Europees niveau.

Op 300m van de Klein Engelandhoeve heeft de Stad Turnhout een speelbos aangelegd met natuurlijke speelelementen. Het speelbos is vrij toegankelijk en er staat ook een picknickbank. Een picknickrugzak kan je bestellen via het bezoekerscentrum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bezoekerscentrum Klein Engelandhoeve
Klein Engeland 29
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Trefwoorden ook voor kinderen, speelbos, bevestigd2020