U bent hier:

Klein Festijn: HET GRENZELOZE SLEUTELGAT - Dansgezelschap LaMelis

+ 4 jaar

...En Het Grenzeloze Zwarte Sleutelgat (puntje puntje puntje) is een sprookje over twee broertjes die erg van trommelen houden en achter een grote klok wonen. De gebeurtenissen en avonturen buitelen in deze kleurrijke dansvoorstelling op fantasievolle wijze over elkaar heen. Zo vindt er een modern Hip Hip Hop tafereel plaats, een overwinningsfeest met taart en champagne, een magische toverspreukenwedstrijd en blijkt een van de broertjes te kunnen veranderen in een meisje.
Zoals in alle sprookjes heeft ook dit verhaal een ‘vertelstem’ die het verhaal probeert te sturen. Echter in dit verhaal blijkt de ‘vertelstem’ niet zo machtig als hij eigenlijk wel zou willen zijn. Hij probeert het verhaal wel te sturen, maar er gebeuren steeds dingen die volgens hem eigenlijk niet de bedoeling zijn.

De werkelijkheid en de waarheid zijn rekbare begrippen in deze muzikale, theatrale dansvoorstelling die zowel in vorm als in inhoud grenzeloos is. Behalve dat het over de fantasie gaat, spelen ook de thema’s ‘goed en kwaad’ en ‘dat het oké is om anders te zijn’ een rol in deze overrompelende dansvoorstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 februari 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 11,00 €; korting (student hoger onderwijs, werkzoekend): 9,00 €
€ 11,0
Reservaties