U bent hier:

Klein Festijn: NEE! - ONDER HET BURO & TESSA + OLIVIER

+ 2 jaar

Een energieke, stoere en fysieke voorstelling waarin niks loopt zoals het hoort. Een humoristische ode aan ‘jezelf zijn’!
Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. In deze lezing krijg je alles mee wat je écht moet weten in het leven. Dus kinderen, let goed op! En volwassenen ook! Hopelijk is het voor jullie niet te laat…
?

Soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. Soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt. En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk en verwachten mensen onmogelijke dingen van je. Maar wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard NEE! en dat levert een mooi en grappig avontuur op voor de hele familie.

?

‘NEE!’ wordt ondersteund door een bijzonder randprogramma zoals een speeltuin en NEEmory-spel.

Info

Waar Op De Wolken
Warandestraat 13
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 27 februari 2020
Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 11,00 €; Korting (student hoger onderwijs, werkzoekend): 9,00 €
€ 11,0
Reservaties
Organisatie KLEIN FESTIJN