U bent hier:

Klein Festijn: PAKKEPAPIER - Efrem Stein

+ 1 jaar

Hooggeëerd publiek, het is vandaag een hele speciale dag! Want: Djingle Bells. Vandaag hebben we wat te feesten en te vieren. Kijk nou! Speciaal voor deze bijzondere feestdag heeft iedereen z’n mooiste pakje aan. Ook Lukas draagt zijn speciale feestdagstrik!

We zingen samen liedjes en kijk daar, allemaal ingepakte cadeautjes om te geven aan elkaar. Wat vindt Lukas cadeautjes toch leuk! Zou er eentje voor hem bij zijn? Lukas houdt het meest van het kleurrijke en vrolijke pakpapier. Scheur, knisper, kras, snel het papiertje vrijmaken van het pak. Hiep hiep hoi, wat een plezier met al het pakkepapier! Maar jemig, wat een rommel en jeetje, wat een zooi! Snel pakt hij zijn eigen rol pakkepapier, hij zal alles weer netjes maken. Of gaat hij toch samen met de kinderen lekker verder scheuren?


‘Pakkepapier’ is een clowneske interactieve voorstelling, speciaal ontwikkeld voor dagen waarop er iets te vieren is. Samen met de dreumesen en peuters verbaast Lukas zich over alle bijzondere eigenschappen van pakpapier. Cadeautjes zullen nooit meer hetzelfde zijn.Met een gezellig doe-moment!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Op De Wolken
Warandestraat 13
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 februari 2020
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Korting (student hoger onderwijs, werkzoekend): 8,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie KLEIN FESTIJN